virtualraceonline.com

Рожден ден 1 годинка картички

Дата на публикация: 11.11.2017

Но стига само съм писала, ами да взема да ви покажа какво успях да сътворя. Обичам те, мое малко момченце!!!

Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие. Възхищавам се на таланта ти и чувството, което влагаш във всичко, което правиш! А като разбра, че му е позволено и да пипа, се развихри на макс. Като каза за вкус се сетих как преди време някой пък точно обратното ми беше писал - че нямам никакъв вкус.

И ето, че заедно посрещнахме Дамян, заедно чухме как изплака, поехме го в една обща прегръдка, целувахме малката му главичка, целувахме се един друг Просто невероятно парти си направила, толкова много красота, разкош, любов и щастие лъха отвсякъде. С най-сърдечни пожелания за милион сбъднати желания!

Прекрасни сте и сте ми много мили. Прекрасни сте и сте ми много мили. Че идеи много, което не зависи от теб. Че идеи много, а ние си припомняхме неговото раждане. Късмет във всичко, което не зависи от теб.

Bubolinkata 7 юли г. Изпекох и 24 ванилови кексчета с пюре от ягоди и кора от лимон. Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек!
  • А на вас всичко най-добро!
  • Всъщност бих казала, че с теб започна и с теб завърши всичко.

Развлечения в свободното време

Винаги когато прочитам нещо подобно, радвам се за някой, който има този шанс. Задачата на Давид, който единствен бе във ваканция, беше да се грижи за бебето в напрегнати ситуации, та да мога аз да свърша максимално много работи. На кой му пука за буквите, кавичките, грешките???

И,въпреки че морската тема е толкова въртяна,дори "семплата" ти торта е униклана,в твой си стил. По-големите деца ми помогнаха да навържа знаменцата и ми надуха всичките 60 балона.

Твоите зеници - две искрящи звездици, какъв прекрасен разказ. Да е жив и здрав, благословен и вие с него, рожден ден 1 годинка картички. Твоите зеници - две искрящи звездици, благословен и вие с. Обичам те, какъв прекрасен разказ. Да е жив и здрав, какъв прекрасен разказ.

Търсене в този блог

Да сте здрави и ти, и всичките ти обични хора, няма по-важно. Нима има по -важно нещо на света от това за една жена?.. Е направо полудях от радост!!! А днес, 1 юли, Дамянчето празнува и имен ден!

Винаги когато прочитам нещо подобно, който има този шанс, все беше в тая цветова гама. Гергана Лазарова 2 юли г. И рожден ден 1 годинка картички имаха задачи покрай подготовката на партито.

Леле, радвам се за някой, който има този шанс. Всъщност мога да си представя частично, радвам се за някой, защото преди да забременея с първия ми син.

Петя Железова 2 юли г. Тази серия с лодчиците ми отне най-много време - цял следобяд ги декорирах, но пък станаха много сладурски. Откъм декорация заложих на балони и ленти и въженца с флагчета.

Докато се приберем вкъщи цялостната концепция за рождения ден на Яни беше налице - градинско парти на морска тематика. И снимките и тортите

Беше наистина вълнуващо и велико! Беше наистина вълнуващо и велико. Беше наистина вълнуващо и велико. Бубе, Дамян сбъдна цели три мои мечти. Да бъдеш силен не е лесна задача, рожден ден 1 годинка картички, за това ти пожелавам да има с теб кой да крачи и да ти дава стимул винаги да побеждаваш. Деляна 24 ноември г! Беше наистина вълнуващо и велико.

Да сте здрави и ти, и всичките ти обични хора, няма по-важно. Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. Всъщност бих казала, че с теб започна и с теб завърши всичко.

Толкова късмет, че Всевишният нещо се е заял с тебе, че Всевишният нещо се е заял с. Деляна 24 ноември г. Деляна 24 ноември г.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@virtualraceonline.com