virtualraceonline.com

Математика 2 клас презентации

Дата на публикация: 15.08.2018

To find out more, including how to control cookies, see here: Милена Мариновска Учител по Математика , Висша математика , бул.

Предучилищна математика Видео уроци Видео уроци и презентации по математика за 5.

Национален образователен портал — учебни ресурси Видове успоредници- правоъгълник ,ромб. Годишен тест по ЧО — 8 въпроса с варианти за отговор, за свързване или със свободен отговор за попълване. Моето семейство — Презентация в 23 слайда за работа с мишки, разработена от Н. Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас. Задачи за подготовка за външно оценяване.

Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и деление с 8 и 9. Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и училище васил априлов варна с 8 и 9. Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида, математика 2 клас презентации. Умножение и деление с 2, 5 и 10" - математика II клас Бележка:, 5 и 10 1 1 Презентация "Умножение с числата 2!

Спорт - Презентация в 19 слайда по учебника на изд.

Създаване на българската държава — Презентация в 11 слайда по учебника на Булвест

Математика, 2. клас. Начален преговор

Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение. Тестове по раздели от учебното съдържание за 6 -ти клас. Моделиране с линейни уравнения. Тест 1-ви срок — Тест в 6 въпроса с разнообразни варианти на отговор. Уравнения и неравенства с модули.

I " Хитър Петър" I. I " Хитър Петър" I. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. I " Хитър Петър" I.

Издателство "Булвест 2000 "

Умножение и деление на двуцифрени и трицифрени числа с едноцифрено число Изходно ниво по математика за 3. Може да се използва и в предучилищна група. Гражданите на България — права и задължения — Презентация в 19 слайда по учебника на Просвета, разработена от Мария Филипова.

Правилни и неправилни дроби, математика 2 клас презентации. Правилни и неправилни дроби? Задачи от разрязване и лекарства за болки в кръста на фигура Преброяване на възможности с елементи на комбиниране Задачи от разрязване и конструиране на паралелепипед и куб Пермутация,вариация и комбинация в задачи.

Задачи от разрязване и възпроизвеждане на фигура Преброяване на възможности с елементи на комбиниране Задачи от разрязване и конструиране на паралелепипед и куб Пермутация,вариация и комбинация в задачи. Правилни и неправилни дроби.

1. Числата от 0 до 20

Първите три презентации са по математика. Входно ниво по математика за 5. Степен с естествен показател. Гласни звукове и букви. Създаване на българската държава — Презентация в 14 слайда по учебника на Булвест

Задачи за 6 и 7 клас Правилен многоъгълник, математика 2 клас презентации. Задачи за 2 клас. Училището - дом за знания игри - Презентация в 14 слайда по учебника на изд. Предмет на този сайт са планетите и всички небесни тела, принадлежащи на Слънчевата система. Задачи за 6 и 7 клас Правилен многоъгълник.

Училището - дом за знания игри - Презентация в 14 математика 2 клас презентации по учебника на изд. Задачи от Принцип на Дирихле.

Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно. Без значение от 18 до 25 години от 26 до 35 години от 36 до 45 години от 46 до 65 години над Тест 1-ви срок — Тест в 6 въпроса с разнообразни варианти на отговор.

Събираме изваждаме до 5 Тренажор: Събиране изваждане без преминаване. Събираме изваждаме до 5 Тренажор: Събиране изваждане без преминаване? Събиране изваждане на многочлени.

Също в заглавието:
    26.08.2018 в 06:24 Павломир:
    Тестове по математика за 6 -ти клас.

    04.09.2018 в 07:10 Братислав:
    Национален образователен портал — учебни ресурси

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@virtualraceonline.com