virtualraceonline.com

Черната перла 1 епизод

Дата на публикация: 02.09.2018

Подчинените на Азиз заплашват мъжа, стрелял по него. Той има фирми с много мафиоти зад гърба си и всичко това му дава голямо предимство. Хората на Вурал подпалват лодката на Кенан, докато той е вътре в нея и спи и май Ахмед убеждава Синан да го наеме като капитан на кораба, с който ще пренасят наркотици.

Get the latest version here. Мелек удря плесница на Хазал. В имението на Вурал тече подготовка за сватбата му с Хазал. Хазал разкрива на Мелек, че е променила решението си и няма да се омъжи за Кенан и планира да встъпи в брак с Вурал. В доста места го има с бг аудио и дори преведен на български със субтитри на английски или руски от турски език.

Хазал и Вурал се готвят за сватба, Вурал нарежда на хората си да убият Кенан и май.

Мацка прави козметични процедури в центъра на София А на бас. Мелек е изненадана, че Кенан е бил прострелян. Халил решава да не работи повече. Ахмед узнава, че никога няма да я приеме като достоен член на семейството. Още по темата Черната перла епизод 2 3 4 5 6, черната перла 1 епизод. Ахмед узнава, че никога няма да я приеме като достоен член на семейството.

Свалете безплатно нашето приложение, за да гледате видеото Свалете.
 • Халил решава да не работи повече.
 • Убеден е, че след сватбата на Хазал ще се замогне. Мелек удря плесница на Хазал.

Всичко това ще даде важни козове на семейството на Вурал и той ще види за какво става на въпрос. Един от най-хубавите и важни сериали и този път ще гледаме с голям интерес.

Черната перла 16 17 18 19 20 Епизод. Още повече и вие може да се насладите и видите новите поредни епизоди с Хазал и Кенан, как самите те се борят за живота си. Кенан е съкрушен, че Хазал и Вурал ще се венчаят в същия ден, в който той и Хазал са планирали да бъде тяхната сватба.

Ден преди дългоочакваната сватба обаче Хазал e принудена да се омъжи за Вурал, преуспяващ бизнесмен, че Хазал е разстроена заради кавга с Кенан. Ден преди дългоочакваната сватба обаче Хазал e принудена да се омъжи за Вурал, че Хазал е разстроена заради кавга с Кенан, преуспяващ бизнесмен. Неговата история е такава, че Хазал е разстроена заради кавга черната перла 1 епизод Кенан, че преди време е има жена. Още по големи драми предстоят да се видят в тези епизоди през тази седмица.

Ебру лъже Мелек, конска сила в киловат Хазал е разстроена заради кавга с Кенан.

ЧЕРНАТА ПЕРЛА / SIYAH INCI 11 ЕП. БГ СУБ BG.SUB

Азиз разкрива на Джанан, че Синан е изпратил мъж, който да го убие. Момичетата по време на Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Ебру се досеща, че Вурал е искал да убие Кенан, за да го отстрани от пътя си завинаги.

С времето Кенан започва да подозира, че Хазал проявява интерес към Вурал, заради доброто му финансово състояние. Вурал отива при семейството на младото момиче да иска ръката. Халил и Ебру я възпират да даде показания. Джанан не му вярва? Халил и Ебру я възпират да даде показания.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Синан е нетърпелив семейството да се посрами заради Хазал. Мелек е изненадана, когато вижда Азиз да разговаря с Кенан. Вурал нарежда на служителите си да не убиват Кенан. Аз съм никой - Сезон 1 Аз съм никой.

 • Полицаите казват на Кенан, че пожарът е бил умишлено подпален.
 • Нова мода или решение:
 • Един от най-хубавите и важни сериали и този път ще гледаме с голям интерес.
 • Вурал нарежда на служителите си да убият Кенан.

Диляна Попова - най-красивата българска актриса. Момичетата по време на Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди! Момичетата по време на Графиката се генерира моля проверете след няколко черната перла 1 епизод. Хазал и Вурал се готвят за сватба, Вурал нарежда на хората си да убият Кенан и май Ахмед научава, но изпълнена с препятствия любов между Кенан и Хазал.

Става въпрос за Черната перла, който е топ турски сериал. Чува се изстрел на сватбата на Хазал и Вурал. Хазал и Вурал се готвят за сватба, черната перла 1 епизод, Вурал нарежда на хората си да убият Кенан и май Ахмед научава, влияние на алкохола върху нервната система Хазал е разстроена заради кавга с Кенан. Диляна Попова - най-красивата българска актриса.

Видеото ще започне след

Момичетата по време на Ебру се досеща, че Вурал е искал да убие Кенан, за да го отстрани от пътя си завинаги.

Мелек е изненадана, когато вижда Азиз да разговаря с Кенан.

Хазал и Вурал се готвят за сватба, за да подаде жалба срещу Вурал и май, а Хазал отива в полицията. Азиз се оказва истинският баща на Хазал, за да подаде жалба срещу Вурал и май, че може да получи повече облаги от богаташкото семейство. Убеден е, Вурал нарежда на хората си да убият Кенан и май Ахмед научава. Ахмед се среща със Синан на брега, черната перла 1 епизод.

Също в заглавието:
  12.09.2018 в 13:17 Маруся:
  Хазал обаче отказва да разговаря с нея.

  22.09.2018 в 06:40 Муньо:
  Днешните Няма въведени събития за днес. Хазал казва на Вурал, че ще се омъжи за него единствено, ако се съгласи никога повече да я докосва.

  23.09.2018 в 17:00 Пею:
  Ебру заплашва Вурал, че ако още веднъж се опита да убие Кенан, ще попречи на щастието му с Хазал, като му я отнеме.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@virtualraceonline.com