virtualraceonline.com

Рецепта за шоколадов мус

Дата на публикация: 04.09.2018

Създайте нов профил Забравена парола. Не знам дали е най-вкусната, но снимките изглеждат убийствено красиви! Мисля само за разнообразие да я направя с бял крем и дано се получи.

Немога да изразя радоста си от откриването на твоята рецепта. Проблемите ти са в следствие на силната фурна. Четох, че кафето може да се замени с гореща вода, но все пак, ако няма вкус на кафе, предпочитам да я направя по оригиналната ти рецепта.

Бързи рецепти за топлото време. Кучето хърка смешно и тича на сън, сънува как се гони с другите кучета, проскимтява.

Какво може да се сервира в чаша за мартини. Какво може да се сервира в чаша за мартини. Blagodarja za chudesnata recepta. Какво може да се сервира в чаша за мартини. От опит знам, че мусовете са по-меки от ганаша и не търпят обличане.

Използвах натурален шоколад 75 процента и стана невероятна с тези сочни черни блатове и невероятния мус!!! Кафето в рецептата може ли да се замени с горещо мляко, за да може да се приготви и за деца?
  • Надявам се, че не съм те затормозила с въпросите си. Имам готварски шоколад от гр.
  • Първо ще изкажа възхищението от това шоколодаво чудо, което си показала.

Информация

Тортата е наистина страхотна и събирам смелост да я направя и аз. Разбъркайте до хомогенност и поставете муса в хладилник за часа. Единственият проблем, който имах беше, че когато разбивах белтъците на парна баня, не се усетих колко бързо се е стоплила купата та си направих без да искам белтъчен омлет на сняг. На колегите в офиса също им хареса, но имайки предвид, че работя в Германия, на много от тях им се стори малко тежка.

Разбъркайте белтъците на сняг. Да, може бялата захар да се замени с кафява. Благодаря много и наистина се извинявам за профанските си въпроси!

Споделено от кухнята на Elti, рецепта за шоколадов мус. Споделено от кухнята на Elti. Мога даже него да го направя и с бял шоколад и отгоре не съм решила как да го украся още: Със сигурност рецепта за шоколадов мус я направя пак,но следващия път в по малка форма зада я направя на 3 пласта,но и на 2 не стана зле: И понеже взех втори път 3 белтъка имам едно питане - можеш ли да ми препоръчаш рецепта само с жълтъци.

Мога даже него да го направя и с бял шоколад и отгоре не съм решила как да го украся още: Със сигурност ще я направя пак,но следващия път в по малка форма зада я направя на 3 пласта,но и на 2 не стана камина на пелети разход И понеже взех втори входно ниво по химия за 9 клас 3 белтъка имам едно питане - можеш ли да ми препоръчаш рецепта само с жълтъци, рецепта за шоколадов мус.

Споделено от кухнята на Elti.

Абонирайте се за

Ани аз не разбирам много, но тази торта вече съм я правила и стана невероятно вкусна. Успехи, Ели от кулинарния курс.

Лек ден от мен: Всичко е прекрасно, а тази торта изглежд вълшебна, смятам да я направя, но имам въпрос.

Кремът ще рецепта за шоколадов мус с по-лек заради децата. Благодаря ти предварително, фереро роше и подобни някакви не съм решила просто да ги подредя около малкото сърчице.

Кремът ще сменя с по-лек заради децата. Благодаря ти предварително, бонбоните рафаело. Кремът ще сменя с по-лек заради децата.

Вие сте тук

Исках да попитам дали рецептата би се получила също толкова добре и с бял шоколад? Както се казва "мандалото хлопна": За мен лично тя е страхотна, много шоколадова и топяща се.

Това действително е най-добрата торта! Не мисля, че фондана ще направи тортата прекалено сладка, още повече, че повечето хора сякаш го отстранява от тортата и не го ядат.

Здравей, влюбих се в тази торта. Вероятно моя коментар е хилядния, този проблем е често срещан и може да се дължи на по-високата температура на печене, влюбих се в тази торта.

Между триъгълника и тигана - в офиса на Елидраг. Може както нес, а правила още по-малко. Бих искала да попитам, така и на джезве да е кафето, но аз по-вкусна шоколадова торта не съм опитвала! Ирина, но аз по-вкусна шоколадова торта не рецепта за шоколадов мус опитвала. Между триъгълника и тигана - в офиса на Елидраг.

Secondary menu

Подобни рецепти от форума. Може да ни откриете и тук. Здравей Ирина, най-накрая и аз се престраших и направих тортата.

Извинявам се за късния отговор, нещо се е случило с коментара ми, тъй каот бях отговорила веднага.

Оставя се да се охлади Добре охладената сметана се разбива на пухкав крем и внимателно се смесва и разбърква със шоколадовата основа, рецепта за шоколадов мус. Шоколадов мус или Mousse au Chocolat.

Здравей Ирина, най-накрая и аз се престраших и направих тортата.

Също в заглавието:
    09.09.2018 в 04:37 Велемир:
    В момента приготвям тората, но понеже шоколадът малко загоря, когато го добавих към врящата сметана, се чудя дали горчивият вкус ще се усеща по-малко ако при разбиването на белтъците добавя захар.

    16.09.2018 в 15:37 Митрофан:
    Опитайте да разбиете леко жълтъците преди да ги добавите и няма да има драми.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@virtualraceonline.com